Jobba med oss!

Här får du stora möjligheter att snabbt ta eget ansvar och utvecklas tillsammans med ett härligt team

Vad roligt att du hittat hit och är nyfiken på hur det är att jobba på Mared. Med flera bolag i koncernen har vi många spännande jobbmöjligheter och håller alltid utkik efter kompetenta personer till vår verksamhet.

Våra värderingar

Jämlikt

Alla har lika värde oavsett arbetsuppgifter, kön, läggning, etnicitet, position. Ingen arbetsuppgift är viktigare än någon annans, bara olika. Alla hjälps åt.

Hållbart

Hållbart innebär för oss att vi tar ansvar för våra anställdas hälsa och utveckling, minskar vårt klimatavtryck och utvecklar verksamheten så att den är finansiellt uthållig. Vi vill också ta externt ansvar, som vi använder en del av vårt överskott till.

Engagemang

Vi är en arbetsplats där man kan utvecklas och påverka och vill göra sitt bästa för kollegor, kunder och företaget. Vi välkomnar delaktighet där känslor och personligheter är viktiga förutsättningar för utveckling.

Professionellt

Alltid kundens bästa i fokus, Vi tar ansvar för våra åtagande. Skiljer på sak och person.

Ärligt

Det/Allt vi säger är sant. Vi står för våra handlingar.

Om Mared Group

Mared-koncernen levererar lösningar, produkter och tjänster till svenskt näringsliv sedan 1967. Det började med maskiner till trä- och pelletsindustrin men verksamheten har breddats fortlöpande. Idag levereras allt ifrån komponenter och maskiner till kompletta systemlösningar med tillhörande expertis, kompetens, logistik och service till industrin, återvinningsbranschen och fastigheter.