Maskinskydd

Här kan du hitta ett brett urval av maskinskydd. Vi erbjuder allt ifrån skyddsbälgar, gummibälgar till rullbandsskydd.

Här kan du läsa mer om våra olika maskinskydd

Skyddsbälgar

Standardbälgar är elastiska-, laminat-, rundsydda- bälgar samt bälgar i vävmaterial för vattenskärmaskiner, laserskärmaskiner, slipmaskiner, lyftbord, etc. Elastiska bälgar har många kombinationsmöjligheter. Den karaktäristiska komponenten i elastiska bälgar är stabilisering med PVC-ram i varje veck.

 

Lamellbälgar

Högkvalitativa vävbälgar med plåtlameller som skyddar mot snabba, mycket heta, vassa spån och annat tufft material. SAMURAI-serien är en världens mest kompletta serier av lamellbälgar.

 

Teleskopskydd

Erbjuder effektivt skydd mot smuts och skräp. Kylvätska och vätskor avlägsnas effektivt genom funktionell design och lämpligt avstrykarsystem. Nytillverkning eller renovering.

 

Rullbandskydd

I varierande bredder och längder, stålband eller vävmaterial i varierande tjocklekar för olika användningsområden. Med hus och avstrykare eller öppen rulle.

 

Lamellmatta

Erbjuder skydd i till exempel frontlinjen mot spån och kylvätska. Länkskydden har god flexibilitet, är lätta att montera och kräver litet utrymme – ett bra skydd till lågt pris.

 

Teleskopfjäderskydd

Teleskopfjäderskydd för slitstarkt skydd av skruvar och axlar. Standarddimensioner från 15 mm till 160 mm innerdiameter och vid vertikal användning upp till 4500 millimeters längd. Vi har ett stort utbud av teleskopfjäderskydd på lager i Huskvarna.

 

Skydds- & väggsystem

För maskiner med stora verktygsförflyttningar och arbetsområden finns specialskydd utformade med eller utan lamelle

Kontakt

Vill du veta mer om vårt utbud av maskinskydd?

Info

036 – 38 78 60

info.components@mared.se