25 januari 2024

Vi välkomnar Ted

Lär känna vår nya kollega Ted Tobiasson – en rockräv av rang som med 25 års erfarenhet av försäljning klivit in som utesäljare hos oss. Välkommen!

Ted, kan du berätta lite om dig själv?
Absolut! Jag kommer från Vetlanda, ursprungligen från Ekenässjön, men har bott i Vetlanda hela mitt vuxna liv. Jag är gift sedan 20 år tillbaka och har två vuxna barn. Musik är en stor del av mitt liv, och jag har spelat i band i 35 år. Närmare 1500 spelningar har jag avverkat genom åren på vägarna runtom i Sverige. Utöver musik älskar jag sport, särskilt att titta på hockey. Självklart är Leksand det bästa laget enligt mig. Jag är också en social person och älskar att träffa människor!

 

Vad har du gjort tidigare?
När det gäller min tidigare erfarenhet har jag arbetat i olika roller inom försäljning i över 25 år. Min senaste anställning var på Hydal Aluminium Profiler i Vetlanda, där jag arbetade som säljare av bearbetade aluminiumprofiler och hade även flera ansvarsområden inom marknadsföring, som t ex hemsida och sociala medier. Innan det tillbringade jag många år på Sapa (nuvarande Hydro). Så större delen av mitt yrkesliv har jag ägnat åt aluminiumprofiler och de senaste åren på Hydal med fokus på bearbetning.

 

Industriförsäljning är ju det jag ägnat mig åt och jag hoppas kunna ta med mig den erfarenheten in i min nuvarande roll som säljare på Components där en betydande del av försäljningen sker på just industrisidan. Dock behöver jag lära mig helt nya produkter som man inte har särskilt mycket kunskap om innan, men med utbildning från mina erfarna och duktiga kollegor så kommer det att gå alldeles utmärkt.

 

Vad tyckte du verkade spännande med Components?
Jag hade redan kännedom om Mared sedan tidigare, och det som lockade mig till Components var den gemenskap som verkade finnas mellan de olika bolagen. Och det stämde verkligen. Vi delar lokaler, äter lunch tillsammans och har trevligt. Det är verkligen en härlig atmosfär! Dessutom är det nära till VD och ägare här i huset, och det finns en öppenhet som jag uppskattar.”

 

Sista frågan, vilket är tidernas bästa rockband?
Det är tyvärr en omöjlig fråga att svara på, haha! Men jag älskar att gå på konsert och tar alla chanser jag får.

 

Vi tackar Ted för pratstunden och hälsar dig varmt välkommen in i gänget!

Ted Tobiasson, Mared Components

Tveka inte att höra av dig

Har du frågor eller skulle vilja ha ett besök av Ted, hör av dig!

Ted Tobiasson

036-38 78 49

ted.tobiasson@mared.se

Fler nyheter

21 mars 2024 Tack för besöket på mässan!
Ett stort tack till alla som besökte vår monter på Underhållsmässan!
5 mars 2024 Möt oss på Underhållsmässan
Äntligen mässa igen! Träffa oss i monter C02:09 på mötesplatsen för framtidens hållbara underhåll.
15 februari 2024 Ladda ned våra CAD-filer
Vårt samarbete med Solid Components innebär att vi kan erbjuder 3D-filer till flera komponenter...
1 februari 2024 Vi är ISO-certifierade
Certifieringen innebär att vårt ledningssystem, inklusive processer och arbetssätt är godkända enl..